zondag 10 augustus 2014

Zomer?

Deze week haakte ik nog twee paar barefoot sandals. Hopelijk krijgen we nu ook weer een beetje zomer, zodat ze gedragen kunnen worden!

Het ontwerp is van Julie King / Gleeful Things (www.gleefulthings.com

Daarnaast knutselde ik ook wat cactusjes in elkaar, handig op donkere plekjes waar geen daglicht binnen komt:

Bovenstaande creaties zijn nu ook te koop via mijn nieuwe facebookpagina: Jij-Ik-Wij: handgemaakte creaties t.v.v. de Stichting tegen Kanker. Net als vorig jaar gaan we deelnemen aan Levensloop Leuven. De verkoop van de handgemaakte creaties verliep daar niet erg vlot, vandaar dat ik nu al tijdens het jaar via deze pagina wil verkopen. De opbrengst zal dan op het moment van Levensloop gestort worden in naam van ons team 'Jij-Ik-Wij'. Ook juwelen die ik in het verleden maakte, zullen aan de pagina worden toegevoegd en verkocht ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Hopelijk loopt het op deze manier wat vlotter.

vrijdag 1 augustus 2014

't Is zomer!

't Is zomer, dus wat is er leuker dan een paar blotevoetensandaaltjes?


Samen met de zoon onze eerste loom-armbandjes gemaakt.


En toen ik onlangs weer ergens een inktvisje zag passeren, vond ik het hoog tijd om er zelf ook een te maken. Meer info over het project vind je op Kleine inktvisjes. Als deze inktvis slaagt in de strenge selectieprocedure, mag hij een kindje op neonatologie gaan vergezellen. Ik hoop dat hij slaagt. Of er nog veel gaan volgen weet ik niet, want het patroon lag me eigenlijk toch niet echt.


Ik ben mijn verlof begonnen met het verschot in mijn rug, dus moet het kalm aan doen. Hopelijk lukt het dus om nog wat te haken de komende dagen. De Hitchin' a ride-sjaal, waarvan ik dacht dat hij zo goed als af was, bleek na 3 bollen immers veel te kort, dus ben nog 3 bollen bij gaan halen. Nu maar duimen dat hij zo lang genoeg wordt!